" Biobrandstof met een groen-geel randje! " info@breevaart.nl | 0186 745 051

BIOBRANDSTOF

DUURZAME HOUTBRIKETTEN EN
HOUTPELLETS VAN BREEVAART

De houtindustrie beschikt over schoon afvalhout dat niet altijd een tweede leven krijgt. Jammer eigenlijk, want het is prima te benutten. Breevaart ontwikkelde in eigen beheer een methode om dit hout te recyclen. In onze loods verwerken wij 100% natuurlijk afvalhout tot duurzame briketten zonder dat daar enige toevoeging aan te pas komt. Onder het label B-Briq brengt Breevaart hoogwaardige kwaliteit briketten en houtpellets op de markt. Natuurlijk met de Q van quality, zoals u van ons gewend bent.

BEKIJK ONZE WEBSHOP
B-Briq briketten

B-BRIQ HOUTBRIKETTEN

De briketten bestaan uit 100% schoon  en natuurlijk afvalhout en zijn onder hoge druk geperst tot blokken. U herkent ze aan ons kwaliteitsstempel. De briketten hebben een lange brandtijd en laten vrijwel geen as achter na verbranding. Een duurzaam (en goedkoop) alternatief voor openhaardhout zonder toevoegingen en bindmiddelen. De briketten worden gebruikt in een open haard, allesbrander of vuurkorf, en zijn leverbaar in diverse verpakkingen en hoeveelheden. 

Bestel direct B-Briq briketten

B-BRIQ HOUTPELLETS

Ook onze houtpellets zijn gemaakt van schoon hout en bevatten geen toevoegingen of bindmiddelen. De houtpellets hebben een nog hogere verbrandingswaarde en branden praktisch volledig schoon. Pellets worden gebruikt in pelletkachels en –ketels, in de BBQ of (dankzij het grote absorptievermogen) als bodembedekker in stallen en kooien van dieren. Verkrijgbaar in 15 kg zakken, big bags en bulk. 

Bestel direct B-Briq pellets