" Transport en warehousing met een groen-geel randje "

De gebroeders Breevaart

Een betrouwbare basis

Als kind groeiden Wim en Sjaak Breevaart zo’n beetje op in de timmerfabriek van Pa Breevaart. Ze waren er niet weg te slaan en ontdekten hun passie voor het vak. Het ondernemerschap zit in hun genen. Vandaag de dag schobbert de derde generatie over het terrein, net als hun vaders en opa gefascineerd door de vibes van het bedrijf.

Wim Breevaart

Wim Breevaart

Wim kenmerkt zich door zijn positieve enthousiasme. Bij hem is het glas nooit halfleeg, maar boordevol. Wim denkt in mogelijkheden en bedenkt ter plekke oplossingen voor elke situatie. Zijn gedrevenheid en zakelijk inzicht zijn waardevol voor het bedrijf.

06 54 328 218

LinkedIn
Sjaak Breevaart

Sjaak Breevaart

Sjaak vult zijn broer feilloos aan met zijn scherpzinnige en bedachtzame karakter. Wat zijn ogen zien, maken zijn handen. Hij bedenkt technische oplossingen, soms zelfs ter plekke, als dat de uitvoering ten goede komt.

06 54 328 246

LinkedIn

Vacature vrachtwagenchauffeur

Wij zijn op zoek naar een fulltime vrachtwagenchauffeur met rijervaring in bezit van rijbewijs CE, code 95, VCA en digitale bestuurderspas.

Bij Breevaart is hout nog altijd hun passie!
Bij Breevaart is hout nog altijd hun passie

Hoeksche Waard Exclusief: "Onder het eigen label B-Briq komen Wim en Sjaak Breevaart met duurzame houtbriketten en houtpellets op de markt"

Lees hier het hele artikel

Delen